CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 1, 2009

Si Dia.. :)

si dia (ceh.. nak gak tarok gamba.. walopon dari blakang je.. haha.. ) ;p

haih.. =_=' seperti biase.. saye selalu kate nak lupekan si dia.. tapie susah.. makin nak lupe.. makin suke.. ape la naseb.. adeh.. tapie mmg la saye sangat2 sayangkan si dia.. asek tingat kat si dia.. walaupun skang dia jauh kat utara sane.. lagi 4 hari je cuti.. pastu masok klas balek.. same klas lak 2.. camne nak lupe nih?? uwaaaaaaaaaa.. :(( klau leyh x nak lupe si dia.. nak jugak ngan dia.. huhu.. tapie bagaimanekah?? uwaaaaaaa lagi.. huhu..

adeh.. da bape ari saye asek termenung2 pk si dia nih.. kadang2 saket hati sangat.. tapie benci2 pon sayang jugak.. adeh.. hanie2.. cakap x srupe bikin btol..!! kate nak lupe bagai.. last2.. ade gak entri pasal dia erk? haha.. :P nak wat camne.. saye mmg sayangkan die.. huhu.. saye rase xsalah kan klau saye sayangkan si dia.. mirul penah cakap kat saye.. "hak kite hani nak sayang orang.." hihi.. thanks mirul.. ayat ko 2 amat-amat bermakna ntok aku!! thanks once again.. ;)

erm.. wahai si dia.. saya sayang kamu.. saya tahu kamu tahu.. eceyh.. haha.. :)) erm.. tapie saye sedih selalu setiap kali pk pasal kamu.. huhu.. sedih sangat.. kalau la kamu tahu betapa sedih nya saye.. erm.. tapie klau kamu tahu.. ape kamu wat eh? huhu.. haih.. =_='

tapie tape.. saye akan cube wat ape yang patot.. mungkin lupe kan si dia.. atau bia je.. troskan sayang dia.. hehe.. cam lebih kepade 2nd option.. (mengong nye hanie..!!) haha.. adess.. hee.. nie sume sebab ape yang die wat, membuatkan saye sayang kan die.. huhu..

wahai encik *****, the thing i hate the most that u do.. "u make me love u!!" heeeee.. so, i LOVE u.. :P hihi..

p/s : maaf la klau entri nie amat gedik dan menjengkelkan.. haha.. :)) saye juga punye hati.. :P

6 comments:

NoraJoey said...

bukan ker bile teringat org yg kita syg kita akn senyum sorang n rasa bahagia memikirkan nye??baru la ia d namakan kebahagiaan..n itu la benda yg perlu kita ingat dn syg..but bukan benda yg menyakitkan...menyayangi org untuk merasa kebahagian bukan kesakitan...wlu kadan sakit itu perlu tuk menyedarkan betapa pentingnya n syg nya kita kepada seseorng...
huh apekah akak mengarut kt cni...hehehehehe...hanie lg tau keadaan sebenar so hanie tau ape yg perlu hanie lakukan....good luck...

*bukan dosa or slh kita bila menyayangi seseorg..but letakkan kasih syg kita d tmpt yg sepatutnya br la ia jd perkara yg sgt istimewa*

|| hanie_muhamad || said...

thanks kak!!
really needed that..
huhu.. ;)
tapie kadang2 xpaham kenapa selalu kene rase kesakitan die.. sedangkan die rileks je.. erm.. :(

Afas Fahmie said...

betol hani apa yg mirul ckp tu..pndai mirul tu...mesti dia baek kan..nak kawan gak ngan dia...huhuhu...
mmg tak salah pn nk suka..hak kitakan..nk suka kt ibrahim abu shah pn...hahahaha...

org ptt syukur bila ada org sayang kan...

teruskan usaha ok...
*suka suki je ko petik nama aku kan..nasib baik dah sedekh eskrim..perisa coklat lak tu..tau2 je aku ni gile coklat kan...huhuhu...
muaaah hani...

|| hanie_muhamad || said...

haha.. mirul 2 bukan stakat hensem bergaya.. malah gedik melampau.. kadang2 tuh sesuai ntok dimakan begitu sahaja.. ko nak kenal ngan dia..? nambe die.. jap aku check klau aku save.. :))

best x eskem? x sehebat baskin robbin ko nak 2 la.. klau baskin robbin aku belikan.. mungkin ko akan tgk aku kurus sem depan.. sebab xde duet nak makan.. hahahahaha..

Afas Fahmie said...

ko tak save no mirul?giler rugi..aku dgr bukan senang2 dia nk kawan ngan org..bukan senang2 dia nk bg no dia kat org tau..hahahah

best la eskem tu w/pn bukan BR..tak po la..rezeki tu..timo sajo..hehehehe

|| hanie_muhamad || said...

owh ye ke? alamak!! camne nih.. tapi xpela weyh.. denga cite nambe die senang je nak dapat walopon die susah nak bagi.. haha..

bgs ko.. terima seadanya.. 2 yang aku kagomi.. hahahahaha.. :))