CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, July 4, 2009

BESTkawan sangat!! thumbs UP!!

dayana n hanie ( 5 years of wonderful friendship ) ;)

zuhaili n hanie ( 8 years of awesome friendship ) :D

lalalalala~ actually saye ngah tatau nak watpe.. n mase tatau nak wat pape tuh.. tgk2 balek gmba lepak2 ngan kawan2 ku.. hihi.. pas2 tingat2 la kat bff saya yang 2 org itu.. hehe.. besfpren saye leh dikatekan bnyk sangat.. sebab saye rase klau org 2 leyh dibawak berbincang dan ade give n take dalam friendship.. saye da anggap die bespren.. hihi.. senangkan? saye x memilih ok ntok bekawan.. watpe la nak pilih2 kan.. saye bukan hot.. cume klau saye rasa org 2 sombong ke.. saye susah la nak suke.. bese la 2 kan.. normal kot.. :D

tapie kan.. dalam byk2 bespren saya.. saya sayang sangat kat kawan saye yang 2 org ini.. hehe.. mreke adelah my A to Z bestfren..!! hehe.. sebab dierang paham saye, pangai saye dari A sampai Z.. dari 0 sampai infinity!! err.. ye ke? ahaha.. ye la.. sebab ade rahsia saye dan mreke yang org lain xtau.. tapie kami kongsi same2.. sebab kami paham antara satu same lain.. haha.. ayat nak skemZ gitu.. :P hehe..

mereka yang saye maksodkan adelah.. dayana n zuhaili.. hihi.. saye amat menghargai kewujudan mereka dalam hidup saye.. owh ye.. kawan2 yang lain pon saye hargai.. jgn la salah paham plak kayh.. hehe.. antara dayana n zuhaili mane satu d best? dayana best dalam segala aspek ok.. die memahami saye sangat.. sampai die boleh pk ape saye ngah pk.. cewahh.. :P zuhaili plak bleh tau ending sesuatu ape yang saye nak cite.. kdg2 sampai die yg wat conclusion nye.. wahaha.. korang best!! i'll keep them forever n eternity!! n oso kawan2 yang lain..

senang cite.. saye sayang sume kawan saya.. dan saya rase bertuah sebab ade mereka.. hihi.. klau x saye akan terkapai kapai la keseorangan.. haha.. :))

to all my friends n becoming friends, i love u all so much.. forever n ever will be.. i do appreciate our friendship!! thanks for being my friends!! n to dayana n zuhaili : sayang korang lebih!! ;)

owh ye.. saye klau boleh xmo la bermusuh2an kan.. tapie ade gak yang rela bermusuh dengan saye.. so.. saye ade ucapan ntok musuh2 saye.. "u're most welcome in my blacklisted friends!!" hahahahaha.. :))

p/s : gamba saye dalam dua-dua foto itu berbaju same.. haha.. baju fav. kot! atau senang cite.. uniform saye!! my all time fav. uniform!! haha.. simple dan murah.. :))

2 comments:

mohd zuhaili said...

awhhh.. "zuhaili plak bleh tau ending sesuatu ape yang saye nak cite.. kdg2 sampai die yg wat conclusion nye.."

biase la.. psychic kan.. :-p

terharu sayee.. time kaseh hanie, syg kamu jugee! kamu juge kawan saye yg terbaek! jgn jeles ye bf hanie.. ;-D

|| hanie_muhamad || said...

heeee.. ye2.. ko mmg psychic kan.. haha.. :))

thank you!! sayang kau jugak lebih sebab ko kawan yang terbaikkkkkkkkk jugak.. hihi..

gf zuhaili pon jgn mara!! hehe.. :D