CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, July 20, 2009

Bintang Hati.. Kau Penyeri.. Lalalalala~ ;)

bintang comel dan bintang kuat.. ;)

saya dah janji pada diri saya..
saya juga dah berjanji dengan orang lain..
pada keluarga , saudara mara dan kawan-kawan saya,
supaya tak menangis dan sedih-sedih lagi..

apa yang saya janji tu,
saya akan cuba tunaikan..
sebab sebenarnya susah saya nak recover semua benda yang datang tu..
saya kena ambil masa jugak sebenarnya..

terima kasih kepada semua yang ambil berat tentang saya..
thanks sangat-sangat!! saya amat menghargainya.. ;)
thanks pada yang build up balek confident saya dan yang mengembirakan saya semula..
terima kasih sangat-sangat..
i needed that!! thanks thanks for all the caringness.. :)

kepada semua kawan-kawan saya..
saya sayang kamu sangat-sangat..
sayang kamu banyak-banyak bintang atas sane!
saya tak tipu! saya sayang semua.. ;)

saya tak suka simpan dendam atau bermusuh..
so, please jangan buat saya down sangat..
cukup-cukup la tuh..
saya pun punya hati.. seperti manusia lain..

dan kepada seseorang itu..
saya mintak maaf banyak-banyak sebab kalau kehadiran saya..
membuatkan anda tertekan sebenarnya..
saya tak tahu pula semua nya akan berakhir dengan penuh kesedihan..
sebab sebenarnya ia bermula dengan kegembiraan..
neway, thanks jugak..
saya juga sayang kamu sebagai kawan..
dan sayangnya saya pada kamu banyak bintang atas sana.. ;)

p/s : zuhaili cakap klau sayang kawan2 byk bintang atas sane.. kene la kuat.. sebab bintang kuat!! heeeeeeeee.. zuhaili! i will!! thanks.. ;)

2 comments:

mohd zuhaili said...

hee, xmo sedih2 hanie! ceria2 slalu! mcm bintang ! ;-)

|| hanie_muhamad || said...

heeeee.. baaaaikk!! ;) Lalalalala~