CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 12, 2009

I LOVE U MY FRIENDS!! :)


Wahai kawan-kawanku.. kamu sume adelah permata dalam hidup saye.. saye hargai kamu sume.. ;) thanks for being my friends!!

dayana : ini adelah kawan saye yang saye sayangi sekali.. dan saye terlalu sayang kat die.. sebab die sentiase berada bersama saye semase saye memerlukan seseorang.. kirenya kawan susah senang saye.. die selalu denga ape yang saye nak cakap.. and bagi pendapat!! thanks lalink.. kite sangat sangat sayang awak.. thanks 4 being my wonderful friend!! i love u so much.. hope our friendship will last forever.. sayang awak sangat!! and yeah.. i will also be by your side beb.. u can always count on me.. love u lots!! ;) awak sangat sweet dan baik.. kite sangat2 menghargai kehadiran awak lam hidup kite.. n u know who u are to me aite? hehe.. ;) ^-^

zuhaili : hep bff ku!! gwe juga sayang same kamu!! walopon mase2 dulu ade salah paham yang agak kronik.. tapie ko mmg best sangat!! siyes..!! klau ko xde.. aku tatau sape nak ajak aku lepak sunway ngan mid slalu!! haha.. :)) neway, thanks 4 being a nice friend.. thanks denga sume masalah aku yang bertimbun2 nih.. dan thanks sebab bagi pendapat yang sangat hebat.. aku kagom dengan kematangan ko!! haha.. :) sayang ko weyh.. nnt kawen jgn lupe ajak aku.. and ingatlah aku sentiase free je klau ko nak cite masalah2 ke pe k.. :)

sarah : wahai manusia yang berhati kebal.. haha..:)) aku rase ko la super power yang sentiase memberi pertolongan dalam pelbagai aspek.. terutamanye time2 aku terdesak.. thanks weyh.. aku ske gle kawan dengan ko.. siyes..!! sebab ko xkan terase.. so.. klau cakap ngan ko pakai hidung pon ko x kesa.. haha.. :)) sayang ko!! nnt aku bayar hutang k beb.. hihi.. :))

sue : sue kawanku yang sangat comel.. kawan yang dari skola tolong saye.. thanks sebab jadie kawan yang sangat best sue!! thanks sebab slalu tumpangkan gwe mase skola dulu.. hihi.. kamu memang terbaik!! sayang kamu tahap gaban.. ^-^ stay cute.. and kem salam kat izzat a.k.a kekasih kamu yang same2 kreatif cam kamu itu.. ;)

nadia : nadiaaaaaaaaa.. kawan yang sangat lame dengan saye. dari darjah 5!! hihi.. kawan saye yang lawa.. dan sangat2 memahami saye dalam kelas.. sebab dr skola rendah sampai U same kan.. cume degree je course da lain.. so die tau la suke duka saye sepanjang blaja.. thanks sebab sangat caring.. sampai anta msg time exam.. tekejot kite time jawab pekse.. da la lupe silent phone.. thanks sayangku.. u're the best!! ;)

fena : hihi.. ini budak yang selalu sangat susah nak jumpe.. neway, fena kamu sangat baik dan cute bangat.. kite sayang awak gak.. walopon awak selalu ponteng silat dulu.. kite gak kene carik2 awak.. haha.. :P stay cute.. love u!!

dba : cek mek molek yang puteh mengelepak.. yang sangat lemah lembut dalam tutur kate.. sangat melembutkan hati manusia2 yang sedang bercakap dengannya.. haha.. :)) dba.. awak sangat baik ok!! ingat lagie.. awak antara penonton setia dan kawan yang setia mase di times square dulu.. walopon awak tatau cite.. tapie still leyh layan.. haha.. 2 yang memwatkan awak sentiasa best di mata kite.. :) thanks 4 being my friend.. ;)

keen : ciken yang sangat2 suke pade kedai mamak.. ko mmg mantap beb.. ajk tetinggi kedai mamak sek7.. :P best kawan ngan ko.. sebab ko kan jenis hentam je.. bgs bgs.. 2 yang dinamekan selamba.. semoga ko ngan ehem2 teros bersameeeeeeee.. hihi.. sayang ko jugak.. hihi.. jage la diri leklok time di melaka.. walopon tggl satu sem je kan.. ;P

lin : ko pon best la minah.. hehe.. ko mmg sejenis dan seperangai ngan keen.. jenis selamba je.. bedal je sume.. haha.. aku ske semangat itu.. hehe.. stay comel.. ye.. ko sangat kreatif dan inovatif.. aku kagom dengan kebolehan ko.. nak sket kekreatifan 2 bole? hihi.. love u!! ko best!! stay cute cam meeko kucing ko 2.. owh ye.. ble la ko nak bersama budak jambu 2? hihi..

syira : wahai sayangku.. hihi.. kamu mmg best jugak.. sentiase tegelak.. dan sentiase menjadi bahan gelak dan bahan ngoratan red key..haha.. stay cun k beb.. keje leklok.. duet gaji masok 2.. hulur2 la sket.. hihi.. kawen jangan lupe ajak.. semoga bebahagia ngan ajim.. ;)

the chenta's ( maz, eyza, ma, wawa, wani, bel, zira) : korang sangat best kayh.. siyes..!! aku sangat2 rase betuah jumpe korang time degree nih.. korang sangat havoc dan memahami aku seadanya.. hihi.. sayang kamu sume.. :) rindu sangat ngan korang klau x jumpe walopon sehari.. sangat ok!! jage diri leklok.. semoga kite same2 bejaya dalam hidup dan keje tempat same.. senang nak g makan.. haha.. :)) sayang korang banyak banyak.. muahmuah!!

BFF segamat!! (ecah, din, nisa, madd, adzman, zamer n amer) : aku rindu korang tahap gamma.. thanks sebab sentiase ade sepanjang 3 taun aku blaja kat segamat.. skang pon korang ade.. cume da slalu x lepak.. lain2 course plak.. tapie siyes aku rindu nak lepak ngan korang.. gelak yang tak hingat dunia 2.. asal jumpe je mesti makan.. ahaha.. 2 yang syok 2.. sayang korang sangat!! looking forward to c u all!! sayang sangat korang.. thanks 4 being a very selamba-ing friends!!

si dia : heeeeeeeee.. saye sangat menyayangi kamu.. thanks sebab selalu ade time2 diperlukan.. thanks 4 being a very nice person.. thanks sebab melayani gwe ngan baik.. walopon kadang2 ade salah paham kecik2 tuh.. saye sangat menghargai kamu dalam hidup saye.. thanks sebab da pandai wat kelaka.. haha.. :)) saye kagomi itu.. i adore u.. (pinjam jap) haha.. thanks sebab berusaha nak wat lawak.. haha.. sume yang awak wat.. memwatkan saye heppi senarnye.. hihi.. walopon kadang2 bukan ntok saye.. haha.. :)) kamu seorang yang baik.. i know u in both side.. hope u'll change to be a betta person one day.. i love u so much.. muah muah.. saye nak kamu tahu yang saye bahagia sepanjang mengenali kamu.. ^-^

radzi : ko mmg seorang kawan yang ekspress.. sebab ape aku cakap cam2.. sebab bile aku mintak tolong je ko ready je.. aku suro turun shah alam.. dengan sekelip mate ko sampai.. haha.. :)) aku sayang ko.. haha (geli x?) haha.. aku menghargai kehadiran ko lam hidup aku.. thanks jugak pade sarah yang mengenal kan kite berdua.. ko la kazen yang terbaikkkkkkk.. haha.. :P

zul : seorang kawan yang sangat berdikari.. hehe.. mmg sesuai la sikap ko 2 sebagai anak sulung kan? aku kagom ngan kegigihan ko k.. sory sebab da lame x contact.. tapie jgn risau.. ko sentiase dalam ingatan.. jgn sedih2 lagie.. sume yang berlaku, ade hikmahnya.. aku tau ko kuat dan hebat!! heeeeeeee.. :) thanks 4 being my friend too.. bile nak blanje agie? haha.. :))

maiza : kite sayang awak.. sory klau awak rase kite cam melupekan awak.. tidak sebenarnye.. kite sayang awak.. cume kite tatau nak express kan nye.. hihi.. thanks 4 being my friend too.. glad to know u sayang.. and jangan jadie pendiam sangat k.. hihi.. :)

phesza and shah : sayang korang sangat!! heeeeeee.. korang da macam adek gwe sendiri!! dari korang form2 sampai skang still comel dan baik.. skang umo korang da 19 kan? hehe.. besa da 2-2.. sayang korang tahap alpha beta gamma.. hehe.. thanks sebab datang shah alam ritu.. tau2 je la gwe nih lemah sket nak g KL 2.. haha.. :)) love u both!!

fuad : puad kawanku.. hihi.. sesungguhnya aku menghargai kewujudan ko sebagai kawan aku.. klau ko rase aku kerek.. aku sangat2 mintak maaf.. aku pon sayang ko sebagai kawan.. sape la kawan aku dari segamat yang masok insurance selain ko? huhu.. aku tau kadang2 aku poyo.. aku mmg enjoy kawan ngan ko.. sebab ko selamba.. dan aku pon da tepengaruh ngan sifat keselambaan ko 2.. ko jage la diri ko leklok.. xmo diet2 sangat da.. ko tau aku pon sedih ble ko dok saket nih.. ko masok klas lain pon aku da sentap.. ape ntah lagie klau ape2 lagi la.. haha.. thanks sebab jadi kawan aku yang baik.. aku akan ingat ko.. sebab ko orang pertama yang aja aku ponteng klas.. hahahahaha!! :)) ko best ok.. jage raket aku leklok.. haha.. :p

monu : sayangness.. u're the best..!! haha.. walopon baru kenal time degree nih.. tapie start rapat pon dalam x sampai setaun.. haha.. u mmg best ok.. leh wat aku gelak2 guling2 punye.. saye sangat sayang kamu.. (aku nih kejap u, i, ko, aku, awak, saye) haha.. terkesima kot bile cite pasal ko.. thanks sebab tolong aku ritu.. thanks sangat!! :)

jehan : beb.. aku sayang ko.. walopon aku x la rapat sangat ngan ko.. tapie ko mmg paham aku.. thanks sebab denga cite2 sedih aku.. n thanks 4 all the caringness!! hihi.. sayang ko.. nnt kite lepak same2 k beb.. ko best.. caya lah!! :)

kak nora, kcats, deqsue, mia : sayang korang sangat!! walopon baru knal.. tapie korang sangat best dan memahami.. thanks tolong banyak sangat selama nie.. x saba nak jumpe dan lepak same2 lagie.. saye sayang kamu banyak sangat.. :) kamu sume terbaik.. hihi.. semoga ceria-ceria selalu.. saye slalu ingat mase pes taim jumpe dulu.. kamu sume peramah.. itu yang saye kagumi sangat!! sayang kamu sume.. muahmuah!! ;)

p/s : saya sayang sangat kawan kawan saye.. dan pade sesiapa yang namenya tak ditype.. x bermakna anda saye x sayang.. sume saye sayang.. banyak sangat.. x mampu nak type sume.. tapie jgn risau.. kamu sume saya sayangi. siyes!! x tipu.. korang sume best.. saye sangat appreciate kite nye friendship.. kamu sume tau sape kamu pade saye.. i do love all of u!! thanks 4 being the greatest friends in my life.. i will keep u all forever n eternityyyyyyyyyyyyyy!! muah muah.. ^-^

6 comments:

NoraJoey said...

tqqqqqqqqqqqqqqq...
sayang kamu juga...
tak sangka nama kami yg baru d kenali ini pun ada jugak...hehehe :)
sayang kamu tau...muahhhhhh
nanti kita lepak2 lagi...

|| hanie_muhamad || said...

welcome kakkkkkkkkkkkkkkkkk!! hihi.. nnt kite lepak2 lagie tau.. rindu akak n sume2.. muahmuah.. :) taking caring.. ;)

mohd zuhaili said...

hanie suke bwat saye terharu! huhu! time kaceh! i love u too my friend! hee.. be strong okayh! :-)

|| hanie_muhamad || said...

hehe.. teharu eh??
bgs bgs.. ;P
okayh.. gwe cube!!
thanks pade nasihat anda..
;)
sayang ko!!

its phesza, awrytte? said...

haloh haloh. aku sayang kau gak doeeee !! kejap gyla en da 5 tawon. walaweyh ! tenkiu bikin aku cuak dgn mendrive selaju pelesit patuh break rapat2. ahaha. <33333333333

|| hanie_muhamad || said...

phesza sayang..!! aku sayang ko.. ko jgn la cuak ble aku break camtuh.. ko jerit nak gempak kan? tapie paling syok part polis wat2 nak keja 2.. agak mengong.. haha.. kejap je 5taun da.. x lame lagie aku kawen.. err.. ke ko dulu? hahahahahahaha.. :P love u!