CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 24, 2009

20-6-2009 - ;)

:) happy happy .. hihi.. :D

mase 2ohb ritu.. adelah mrupekan bday kakak noraku sayang.. hihi.. petang sabtu 2.. saya dan kawan2 yang lain, telah berkonvoi bersama-sama kak nora, ktcats and deq sue.. nak g dataran nie.. support tomok u ols.. hehe.. sebelum pegi tu.. g singgah damansara.. amek abg apis.. a.k.a chayunkqu kak nora punye.. hehe.. mmg lawak perjalanan nak g c-2.. banyak lak si nenas disitu.. and mmg clear lak 2.. haha.. lawak2.. n lagie satu kan.. ari 2 merupakan ari yang bahagia jugak pada saya.. sebab saya dapat spend2 time ngan si dia.. hehe.. :D akan saya ingati tarikh dan kenangan tersebut.. wah gitu.. hehe.. :p (gatai plak.. haha..)

erm pe lagie nak cakap ek? 2 je la kot.. yang saya tau.. saya sangat gembiraaaaaaaaa..
sayang sangat kat si dia.. muah muah.. haha..

4 comments:

NoraJoey said...

wah 20hb hari bahagia hanie jugak...kite sameeeeeeee
bestttttt..hehehe..pasnie 20hbjune jerk kite bergembira bersama2 yer...
wah...happy ngan si dia..bestnye...kimslm ngan si dia hanie ek...ekekekeke

|| hanie_muhamad || said...

haha.. bahagia kak.. (sambil malu2) haha.. nnt kite kua lagie tau.. skang si dia da balek kedah.. tekapai2 la kite kerinduan di sini.. hahahahahaha.. :))

Afas Fahmie said...

wah..bila neh??kuang hasam tak ajak aku...
kelihatan kamu sangat bahagia begitu bersama si dia...fuyoh...hurm....bagus2...

|| hanie_muhamad || said...

ala mirul.. nie kan hari yang aku gtau ko.. aku nak kua ngan si dia bersama rakan2ku yang lain.. haha.. aku da ajak eh.. ko yg bz kemain katenye.. heeeeeeeeeeeee.. :D bahagia ker? ade lagie bahagia weyh.. xleyh update kat cnie.. nnt ko jeles.. haha.. tetibe.. wahahahahaha.. :))