CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 22, 2009

13-06-09

haniewanieanis.. heeeeeeee.. :D

dengan encik shah indrawan.. :)

bersama ibu ;)

kak isma!! :)

dearest kak nora..!! (thanks 4 everything!!)

cik KTcats ngan cik sue ade dicelah2 sane tuh.. carik klau dapat.. ;p

lalalalala~ hee.. senarnye saya ngah tggu mood stadi nak datang nie.. sambil2 tuh update la gak blog nie.. kang terbiar je plak kan. hihi.. :D okay2.. mase 13-06-09 iaitu hari sabtu.. saya n family plan nak gerak PD.. then balek cnie 14hb.. tapie mase 13hb tu plak ade kenduri kesyukuran kat umah tomok.. saya pon tnye la mak saya.. bleyh x nak g kejap.. hihi.. mak saya pon berkata.. "pergi la, tapi jgn lama2.. nnt gerak lambat plak".. heheh.. thanks mama kerana memahami anak mu ini.. :D sugguh gembira!!!!!!! dan pada hari tersebot, saya gerak bersama sama wani n anis.. thanks korang yang sanggup meluangkan masa menemani diri ku ini.. hihi.. kiterang tolak dari shah alam lam kol 12pm jugak la.. then kat federal agak jem jem plak.. sampai umah tomok lam 1 lebih.. hehe.. ramai gle orang.. warna kuning becampur hijau.. mmggggg mengimbas kenangan lalu.. wah tetibe.. (sambil2 teringat orang 2 yang berasal dari kedah.. ;p)

hee.. makanan2 mmg hebat dan banyak dan sedap.. thanks pada ibu, tomok n sume la ahli keluarga yang melayan saya dan kawan2 ngan begitu baek skalie.. asek suro makan.. saya mmg sgt gembira.. kerana makanan adalah kawan saya yang terhebat.. hahahahaha.. saya gerak balek lam 2.45pm.. sempat jugak la jumpe kak nora, ktcats n deq sue.. x lupe jugak mia!! wah.. rindu sangat kat dierang.. thanks sebab ajak dan inform pasal kenduri nih.. :) thanks alot.. ;)

2 comments:

NoraJoey said...

eh ada picca akak jugak...cute..comel..hehehhe..sukeeee....pasnie kite lepak2 yer..time kenduri tuh kite jumpe kejap jerk..coz hani gerak awal..akak lak smpi lmbt....syg hanieee....muahhhh

|| hanie_muhamad || said...

haha.. mesti la kene ade pix akak jugakkkkkk!! okies.. nnt lepak lame2 lagie tau.. hehe.. sayang akak jugak.. muahx2.. :D

p/s : thanks jugak kak sebab lead2 the way g dataran ritu.. hee.. n thanks jugak sebab sume tlg2 cover si menara KL 2.. haha.. :D