CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 20, 2011

Re-CeRitA #3 - Convocation Degree!!

We ♥ U Mama!! :)

5 December 2010

Aku konvo weh taim nih!! heppi yang x terhingga lahh!! siyess.. Alhamdulillah.. Syukur Kehadrat Mu Ya ALLAH SWT.. :) akhirnya dapat gak aku pegang segulung ijazah.. syukur syukur.. lepas 5 tahun aku study.. 3 tahun diploma and 2 tahun degree.. :) :) hihi..

Memang heppi sangat nak convo this taim round.. bedebar tuh toksah cakap lah.. aku pon kompius nape aku nak nebes beriye.. haha.. :)) maybe sebab ade incek ehem-ehem skalie.. haha.. tapie aku rase tidak.. aku bedebar sebab aku pon tatau.. maybe heppi terlebih sampai bedebar.. huhu.. maybe la maybe.. :P

First and foremost! Syukur Kehadrat Illahi kerana izinNya aku dapat sempurna kan pengajian aku sampai peringkat ijazah ni.. Alhamdulillah.. Syukur padaMu Ya ALLAH SWT..

Alhamdulillah.. Thank You ALLAH SWT..

Thanks so much jugak pada family aku yang sentiasa menjadi penguat semangat aku.. sentiasa bagi aku dorongan dan galakan pada aku.. (ayat standard?) standard x standard, tapie tu lah lumrah nya.. siyes aku cakap.. family aku la yang banyak bagi aku nasihat sebab aku banyak kali patah semangat.. banyak nau masalah aku nih.. thanks nenek, mama, kak ct, shafiq & shazwan.. kamu sume amat berharga dalam hidup saya.. thanks.. thanks juga pada arwah ayah saya.. thanks papa.. how i wish u were here with me.. :) hani harap papa happy.. :) :) love u !!

On the way to UiTM

Thanks jugak pada kawan-kawan saya.. x kesalah.. kawan taim sekolah ke, diploma ke, or degree.. tanpa korang aku agak sengsara.. sebab korang banyak gak aja aku.. bile aku x paham.. hehe.. :) thanks.. good luck ntok kehidupan korang k.. hehe.. :) :) nanti da nak kawen jangan lupe ajak.. call je.. :P :P sms pon jadi.. klau bagi kad, lagi cantik.. haha.. boleh aku frame satu-satu.. :P :P

Bajet cun sket.. haha.. :P :P

heeeeeee.. ok la.. jom usha gamba.. owh ye.. thanks jugak pada sarah, syira and lin yang datang pada hari kejadian dan secara tidak langsung jadi photographer tambahan.. sayang korang sangat weh.. meh sini nak pelok.. haha.. :) :)

yeay! pasnih boleh kawen.. :P :P

I love U so much mama! ♥

I love U also my dearest kakak! ♥

I love Them so much much!! :)

The 'pemberi semangat!'

sarah, nadia & syira! sayang korang!

kawan a.k.a the photographer! ;)

kawan dari darjah 5! :)

:) :)

fuad! :)

the classmates! :)

kawan lepak saya! nabil & hanis.. :)

B.O.D kelab merepek sampai pagi! :)

bunga cantik! (ehh.. orang baju putih tuh usha!! haha..)

Insurance-mates! :)

nak beli lagi! huhu.. usha mane cantik!

another insurance-mates! :)

happy-mates! :)

diploma's fren-najib! congrats! kau degree mantap! :)

miss fariza - UiTM Melaka- another nice person and also brilliant! congrats beb.. :)

posing lagi sampai malam.. :P

cubaan membaling topi with sarah & syira.. :P

denga taklimat dari sarah kot mase nih.. :P

tapie tak baling-baling lagi.. bile ntah.. ;p

tak bape nak jadi.. haha..tape cuba lagi.. next please..!! :P

cubaan pertama!! jari aku lentik siot!! haha.. clasz maria!!

Baling je la.. haha.. happy graduation..!! :) :)

2 comments:

Noorsha Muhamad said...

tahniah hanie..ble nk follow blog kte??hukhuk..anyway, miss u..

Zuhaili said...

jeles//