CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, August 1, 2009

Maiza!! Heppi Bday!! yiPPi ;)

1st August : Heppi Bday Maiza ku!! Selamat Hari Jadi yang ke 22.. Semoga Panjang Umur n Murah Rezeki.. Heppi2 and ceria2 selalu kayh.. ;)

Rumaiza Hani

ini lah cik maiza yang telah saye kenal atas jasa encik apiz kawan kami yang berada di sarawak.. perkenalan kami adelah pada tahun 2004.. fuhh.. 5 taun da!! cam x caye je.. dan saye sangat excited.. sebab name kami same.. 2-2 ade hani!! hehe.. looking forward to see u.. lame bangat x jumpe cik cute ini..;)

stay cute cam selalu.. sayang bangat same kamu.. saye xde nambe kamu.. kamu udah tuka nambe ke?? huhu.. neway.. welcome to the 22nd years old club!! ;)

skang same-same da tua.. haha.. ini baru dikatekan adil dan saksama.. :P jangan mara ea maiza ku..!!

P/s : kite curik gamba awak kat friendster.. hehe.. comel gamba nih.. hihi!! :)

2 comments:

Rumaiza Hani said...

waaaa.. gamba ni!! ha maluuu.. >.< geli tgk diri sendiri posing cmtu. haha! anyway thanks hani for dedicating a whole entry just for me. sangat terharu *sniffs* :'-)

lupa pulak apiz yang perkenalkan kita. hehe. ape cite tah dia skrg.
btw, number maiza sama je. tak tuka pun. no. hanie yg maiza hilang sbb fon hilang. hehe.

i miss u and nk jumpee! thanks again :)

|| hanie_muhamad || said...

hihi.. welcome maiza!! nnt kite jumpe kayh.. hihi.. taking caring~ ;)